Oldal kiválasztása

GYIK

Mire van szükség a Tüke Kártya igényléséhez?

Tüke Kártyát minden pécsi, vagy ideiglenes tartózkodási illetve ideiglenes lakcímkártyával rendelkező lakos  igényelhet. A kártya 14 éves kortól igényelhető. 14-től 18 éves korig szülő, illetve hozzátartozó hozzájárulása szükséges a kártya kiváltásához. A Tüke Kártya igénylésének egyszeri díja: 800 Ft. Az elveszett, vagy megrongálódott kártya cserélésnek egyszeri díja: 800 Ft. 
Mikortól válthatom ki az új Tüke kártyámat?
Az új, 2018. február 28-ig érvényes Tüke Kártyákat 2016. december 5-től válthatja ki a Tüke Kártya Ügyfélszolgálatokon. Új Tüke Kártyáját akár online is igényelheti!

Meddig érvényes a Tüke kártyám? Mennyi időm van az új kártyám kiváltására?

A jelenlegi, 2016. december 5-től kibocsátott Tüke Kártyákat 2018. február 28-ig fogadják el a bérletvásárláskor és az elfogadóhely partnereinknél. A kártyaigénylés mind személyesen, mind honlapunk online-felületén folyamatos.

Hogyan és hol válthatom ki az új Tüke Kártyámat?

Amennyiben Ön már rendelkezik 2015. decemberét követően kiadott fényképes Tüke Kártyával, személyes igénylés esetén egy rövid adategyeztetést követően átveheti új kártyáját ügyfélszolgálatainkon. Amennyiben nem rendelkezett korábban Tüke Kártyával, személyes igénylése, 5-10 percet vesz igénybe. Online igénylés esetén kényelmesen, otthonról rendelheti meg Tüke Kártyáját. A rendelését banki átutalással kiegyenlítve választhat, hogy egy kártya ügyfélszolgálaton, vagy otthonában, postai küldeményként kívánja átvenni kártyáját.

Tüke Kártya Ügyfélszolgálat
Széchenyi tér 1.

Nyitvatartási idő:
hétfő-péntek: 09.00-18.00
(2016. december 26-30. között zárva.)

Biokom NKft. Mobilitási Központjának ügyfélszolgálata
Millennium Üzletház, Rákóczi út 60.

Nyitvatartási idő:
hétfő, csütörtök: 7.30 – 17.30
péntek: 7.30 – 14.00

Biokom NKft. ügyfélszolgálata
Siklósi út 52.

Nyitvatartási idő:
hétfő: 8.00-20.00
kedd-péntek: 8.00-18.00
szombat: 8.00-13.00

BIOKOM MOBILITÁSI KÖZPONT – Kertvárosi Bérletpénztár
7632 Pécs, Csontváry u. 9

Nyitvatartási idő:
hétfő-csütörtök: 08.00-16.00
péntek: 08.00 – 14.00

Újdonság! Tüke Kártyáját 2016. december 5-től  online is igényelheti.
Az igényléshez kattintson ide! 

Mennyibe kerül az új Tüke Kártya?

Az új Tüke Kártya díja – a tavalyi évhez hasonlóan – 800 Ft. Azok a Tüke Kártya tulajdonosok, aki ajánlják a kártya kiváltását ismerőseiknek [1] kedvezményesen juthatnak hozzá Tüke Kártyájukhoz. Egy sikeres ajánlás után 50%-s kedvezménnyel 400 Ft-ért, kettő, vagy több sikeres ajánlás esetén ingyenesen vehetik át kártyájukat.

Hogyan működik a kedvezményrendszer?

Ha Ön rendelkezik 2016-os évben érvényes Tüke Kártyával, új, 2018. február 28-ig érvényes Tüke Kártyáját akár ingyenesen is igényelheti!

50 % – kedvezményre jogosult az Tüke Kártya tulajdonos, aki:

  • újra kiváltja a 2017-es évben érvényes Tüke Kártyáját
  • tovább ajánlja a Tüke Kártyát olyan pécsi lakosnak, aki még nem rendelkezik Tüke Kártyával
  • s akinek ajánlottja befizeti a kártyakiváltás összegét, azaz megrendeli a kártyát online, vagy személyesen.

100 % – kedvezményre jogosult az a Tüke Kártya tulajdonos, aki legalább két új pécsi lakosnak ajánlja tovább a Tüke Kártyát, s azok csatlakoznak a Tüke Kártya tulajdonosok köréhez.

Hogyan történik a kedvezmény beváltása?

Az új tulajdonosok részére az online kártyaigénylő rendszer, illetve az Ügyfélszolgálati pont munkatársa a kártyadíj befizetését követően egy kedvezmény kódot ad meg. E kóddal, az új tulajdonos ajánlója, azaz Ön, 50%-os kedvezményre jogosult.

Amennyiben több embernek ajánlotta a Tüke Kártyát, s ők is kártyatulajdonosokká válnak a kártyadíj online befizetésével, úgy egy további kedvezmény kódot is megadhat, s így, már 100 %-os kedvezménnyel, ingyenesen igényelheti a Tüke Kártyáját.

Fontos! A kedvezmény kód csak az ajánlott, új tulajdonos által befizetett összeg jóváírása után aktiválódik, ami általában a befizetést követő munkanapon történik meg. Tehát az után egy munkanappal, hogy azok, akiknek ajánlotta a szolgáltatást – átutalták, vagy személyesen az ügyfélszolgálati ponton befizették saját kártyájuk regisztrációs díját.

Egy kedvezmény kód csak egyszer használható fel.

Egy megfelelő kedvezmény kód beírása esetén 50%, két megfelelő kedvezmény kód beírása esetén 100% kedvezményre jogosult a Tüke Kártyáját meghosszabbító kártyatulajdonos.

Hogyan lehetek én is elfogadóhely?

Ahhoz, hogy az Ön üzlete is Tüke Kártya elfogadóhely lehessen, írjon Nekünk a honlapunkon található elfogadóhely menüpont alatt. Munkatársaink ezt követően felveszik Önnel a kapcsolatot és segítenek Önnek az adminisztrációs folyamat gördülékeny lebonyolításában. Köszönjük, hogy Ön által is bővülhet a Tüke Kártya-kedvezményhálózata!

Hol tájékozódhatom az elfogadóhelyekkel kapcsolatban?

Minden új Tüke Kártya igénylő részére egy, az elfogadóhelyeinket bemutató kiadványt adunk át. E kiadvány ingyenesen letölthető a tukekartya.pecs.hu oldalon, ahol online, kategóriákra osztva is megtekintheti elfogadóhelyeinket. Elfogadóhely kínálatunkat keresse a Pécsi Hírek ingyenes újság decemberi számaiban.

További kérdéseim vannak, kihez fordulhatok?

Ügyfélszolgálati munkatársaink örömmel válaszolnak kérdéseire a minden hétköznap 09.00 és 18.00 között hívható 06/30-182-4882-es telefonszámon, a facebook.com/tukekartya oldalon és a tukekartya@pecsimarketing.hu emailcímen.

[1] 2015 decemberétől kibocsátott, új, fényképes Tüke Kártyával nem rendelkező pécsi lakos.