Oldal kiválasztása
Tisztelt Tüke Kártya Tulajdonosunk!
Szeretnénk tájékoztatni, hogy a COVID-19 koronavírus járvány miatt elrendelt veszélyhelyzet és lakhelyelhagyási korlátozás értelmében a TÜKE KÁRTYA ÜGYFÉLSZOLGÁLATOK működése határozatlan ideig szünetel.

A Pécsi Tüke Kártya Program munkatársai folyamatosan követik a járványhelyzettel kapcsolatos híradásokat, önkormányzati és kormányzati információkat, s ezek értelmében járunk el.

Szeretnénk tájékoztatni Önt, hogy

2020. május 31-ig érvényes, jelenleg forgalomban lévő Tüke Kártyája érvényessége meghosszabbításra kerül.

A kártyák érvényességének lejáratáról a lehető leghamarabb, de legalább a meghosszabbított érvényességi idő lejárata előtt 1 hónappal részletes tájékoztatást küldünk az Ön részére.

A koronavírussal kapcsolatos pécsi híreket és fontos információkat az alábbi linkeken találhat:

Vigyázzanak magukra és találkozzunk ismét, a 2020/2021-es új Tüke Kártya szezonban is!

Tisztelettel,
Tüke Kártya Ügyfélszolgálat

GYIK 2019/2020

Mire van szükség a Tüke Kártya igényléséhez?

Tüke Kártyát minden pécsi, vagy ideiglenes tartózkodási illetve ideiglenes lakcímkártyával rendelkező lakos  igényelhet. A kártya 14 éves kortól igényelhető. 14-től 18 éves korig szülő, illetve hozzátartozó hozzájárulása szükséges a kártya kiváltásához.

A Tüke Kártya igénylésének illetve matricás érvényesítésnek egyszeri díja:
1000 Ft.

Az elveszett, vagy megrongálódott kártya cserélésnek egyszeri díja:
1000 Ft.

Mikortól válthatom ki, illetve érvényesíthetem Tüke kártyámat?

Az új, 2020. május 31-ig érvényes Tüke Kártyákat 2019. április 29-től válthatja ki, illetve érvényesíttetheti matricával a Tüke Kártya Ügyfélszolgálatokon. Új Tüke Kártyáját akár online is igényelheti!

Meddig érvényes a jelenlegi Tüke kártyám? Mennyi időm van a kártyám kiváltására illetve meglévő kártyám matricás érvényesítésére?

A jelenleg érvényes Tüke Kártyákat meghosszabbítva az eredeti érvényességet, 2019. június 15-ig fogadják el a bérletvásárláskor és az elfogadóhely partnereinknél.

Az új, 2019. április 29-től  igényelhető kártyák és hologramos matricával meghosszabbított kártyák a kiadástól egészen 2020. május 31-ig érvényesek.

A kártyaigénylés mind személyesen, mind honlapunk online-felületén folyamatos, 2019. április 29-től.

Hogyan és hol válthatom ki, illetve érvényesíthetem matricával Tüke Kártyámat?

Amennyiben Ön már rendelkezik 2015. decemberét követően kiadott fényképes Tüke Kártyával, személyes igénylés esetén egy rövid adategyeztetést követően átveheti új kártyáját, illetve hologramos matricával érvényesített, meglévő kártyáját ügyfélszolgálatainkon.

Amennyiben nem rendelkezett korábban Tüke Kártyával, személyes igénylése, 5-10 percet vesz igénybe. Online igénylés esetén kényelmesen, otthonról rendelheti meg Tüke Kártyáját. A rendelését banki átutalással kiegyenlítve választhat, hogy egy kártya ügyfélszolgálaton, vagy otthonában, postai küldeményként kívánja átvenni kártyáját.

Amennyiben online igényli és fizeti be kártyája hosszabbítását úgy érvényesítő matricáját személyesen veheti át bármely ügyfélszolgálatunkon. A kártya meghosszabbítása így csupán perceket vesz igénybe.

Hol válthatom ki új kártyámat, illetve érvényesíthetem meglévő kártyámat?

 

Tüke Kártya ügyfélszolgálat
Széchenyi tér 1.
H-P.: 09.00 – 18.00
Tüke Busz Zrt. Ügyfélszolgálati Iroda Millenium Üzletház – Millenium Üzletház, Rákóczi u. 60.
Hétfő-Szerda: 7.30-16.30
Csütörtök: 7.30-17.30
Péntek 7.30-12.30
Biokom NKft. ügyfélszolgálata

Siklósi út 52.

Nyitvatartási idő:

hétfő-péntek: 8.00-18.00

szombat: 8.00-13.00

Tüke Busz Zrt. Bérletpénztár

Csontváry u. 10
Nyitvatartási idő:

hétfő-péntek: 08.00-16.00

 

Újdonság! Tüke Kártyáját 2019. április 29-től  online is igényelheti.
Az igényléshez kattintson ide! 

Mennyibe kerül a Tüke Kártya kiváltása illetve a meglévő kártyám matricás érvényesítése?

Az új Tüke Kártya igénylés, illetve a meglévő kártya matricás érvényesítésének díja 1000 Ft.

Azok a Tüke Kártya tulajdonosok, aki ajánlják a kártya kiváltását ismerőseiknek [1] kedvezményesen juthatnak hozzá Tüke Kártyájukhoz, illetve kedvezményes áron érvényesíthetik meglévő kártyájukat, amennyiben ajánlottjuk új tagként kiváltja a Tüke Kártyáját.

Egy sikeres ajánlás után 50%-s kedvezménnyel 500 Ft-ért, kettő, vagy több sikeres ajánlás esetén ingyenesen vehetik át kártyájukat.

Hogyan működik a kedvezményrendszer?

Ha Ön rendelkezik érvényes Tüke Kártyával, új, 2019. április 30-ig érvényes Tüke Kártyáját, illetve érvényesítő matricáját akár ingyenesen is igényelheti!

50% – kedvezményre jogosult az a Tüke Kártya tulajdonos, akire igazak az alábbi állítások:

  • 2018/2019-es fényképes Tüke Kártya tulajdonosként, 2019/2020-ra kártyaérvényesítő matricát rendel
  • tovább ajánlja a Tüke Kártyát olyan pécsi lakosnak, aki még nem rendelkezik Tüke Kártyával
  • és akinek ajánlottja befizeti a kártyakiváltás összegét, azaz megrendeli a kártyát online, vagy személyesen valamely ügyfélszolgálatunkon

100% – kedvezményre jogosult az a Tüke Kártya tulajdonos, aki legalább két új pécsi lakosnak ajánlja tovább a Tüke Kártyát, s azok csatlakoznak a Tüke Kártya tulajdonosok köréhez.

Hogyan történik a kedvezmény beváltása?

Az új tulajdonosok részére az online kártyaigénylő rendszer, illetve az Ügyfélszolgálati pont munkatársa a kártyadíj befizetését követően egy kedvezmény kódot ad meg. E kóddal, az új tulajdonos ajánlója, azaz Ön, 50%-os kedvezményre jogosult.

Amennyiben kettő, vagy több embernek ajánlotta a Tüke Kártyát, s ők is kártyatulajdonosokká válnak a kártyadíj online, vagy személyes befizetésével, úgy egy további kedvezmény kódot is megadhat, s így, már 100 %-os kedvezménnyel, ingyenesen igényelheti, illetve hosszabbíthatja meg matricával a Tüke Kártyáját.

Fontos! A kedvezmény kód csak az ajánlott, új tulajdonos által befizetett összeg jóváírása után aktiválódik, ami általában a befizetést követő munkanapon történik meg. Tehát az után egy munkanappal, hogy azok, akiknek ajánlotta a szolgáltatást – átutalták, vagy személyesen az ügyfélszolgálati ponton befizették saját kártyájuk regisztrációs díját.

Egy kedvezmény kód csak egyszer használható fel.

Egy megfelelő kedvezmény kód beírása esetén 50%, két megfelelő kedvezmény kód beírása esetén 100% kedvezményre jogosult a Tüke Kártyáját meghosszabbító kártyatulajdonos.

Hogyan lehetek én is elfogadóhely?

Ahhoz, hogy az Ön üzlete is Tüke Kártya elfogadóhely lehessen, írjon Nekünk a honlapunkon található elfogadóhely menüpont alatt. Munkatársaink ezt követően felveszik Önnel a kapcsolatot és segítenek Önnek az adminisztrációs folyamat gördülékeny lebonyolításában. Köszönjük, hogy Ön által is bővülhet a Tüke Kártya-kedvezményhálózata!

Hol tájékozódhatom az elfogadóhelyekkel kapcsolatban?

Elfogadóhely kínálatunkat a tukekartya.pecs.hu oldalon kategóriákra bontva és a kategória-soroló alatt pdf-formátumban, rendszerezve letölthetően is megtalálhatja.

További kérdéseim vannak, kihez fordulhatok?

Ügyfélszolgálati munkatársaink örömmel válaszolnak kérdéseire a minden hétköznap 09.00 és 18.00 között hívható 06/30-182-4882-es telefonszámon, a facebook.com/tukekartya oldalon és a tukekartya@pecsimarketing.hu emailcímen.

[1] 2015 decemberétől kibocsátott, új, fényképes Tüke Kártyával nem rendelkező pécsi lakos.